Ce-am mai făcut

…în domeniul handmade, că în rest… mai bine păstrez pentru mine. 🙂 Fără prea multe vorbe, voi intra direct în subiect:

Îmi place foarte mult, dar foooarte mult, acest model de ceas, dacă aș putea le-aș cumpăra pe toate și le-aș decora. :))

img_0026

Când te ocupi de handmade, ai nevoie de multe spații de depozitare pentru materiale și pentru ”opere”, așa că am decorat această cutie, destinată micilor ”comori” și deja am pus în ea primele mele clame de păr (vor mai urma și altele):

Am încercat să realizez un fel de set, care a și plecat deja spre o prietenă dragă:

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

M-am apucat și de tehnica șervețelului: aceasta constă în a decora diferite obiecte, lipind pe ele șervețele decorative, care trebuie mascate cât mai bine, astfel încât să pară că sunt pictate pe obiectele respective. Recunosc, acesta este un domeniu care îmi dă multe bătăi de cap, dar cu toate acestea îmi face mare plăcere. Cu timpul și cu mult exercițiu, sper că voi reuși să mă ridic la un nivel mai înalt. Dar deocamdată, vă prezint ceea ce am realizat, așa cum au ieșit… vă rog să iertați stângăciile unei începătoare. 🙂

Colecția mea de pliculețe de ceai are ”căsuță” nouă:

Buchetul de lavandă e așezat de acum într-o vază pe măsură, iar paharele cred că le voi folosi ca mini-vaze pentru floricele de primăvară:

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Și la final, am ”mâzgălit” bine cutia pentru șervețele și setul pentru servire:

Și pentru că am avut solicitări… dacă doriți ca să ajungă și la voi ceva din ce am realizat, vă rog să-mi scrieți pe pagina de contact a blogului. Sau poate aveți vreo altă idee și mă veți provoca să o pun în aplicare. Nu vă garantez că va ieși exact ce vă doriți, pentru că, totuși, sunt doar la început în domeniul handmade, dar oricum, acolo va fi o bucățică din sufletul meu. 🙂

22 thoughts on “Ce-am mai făcut

 1. April, m-ai lăsat mască!! Te felicit din suflet!
  Ceasurile, în special cel făcut pentru prietena ta şi cutia sunt minunateeeee!. Ceasurile le cumperi tu sau cum?
  Să ştii că o cutie din asta să-mi pun în ea brăţările şi prostioarele m-ar cam tenta. şi un ceas. Hmm… m-am îndrăgostit!

  Like

 2. Privesc și mă minunez! AI mâini magice! 🙂 Sunt superbe toate și nu știu eu multe despre handmade, dar ai talent. Sunt lucruri practice care îți încântă ochiul și sufletul ^_^ Felicitări și mult spor în continuare!

  Like

 3. Dragă April, “nu știu” ce-ai mai făcut dar… mai fă! 🙂 Sunt drăguțe toate, ceasurile… le-ai decorat minunat, cel cu fluturaș e tare elegant, iar cel cu dantelă roz, cald și optimist. Cutiuța pictată cu narcise și zarnacadele… dă o senzație plăcută, de primăvară, prin toamna-iarna asta a noastră, mi-ai colorat frumos începutul de decembrie. : )) Spor mult în continuare!

  Like

 4. Pingback: Am început bine anul – Gânduri de primăvară

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s