Inspirație de primăvară

Într-o zi înnorată de primăvară, ca cea de astăzi (cam toate au fost așa în ultima săptămână)… m-am gândit să vă arăt ce am mai lucrat. Și bineînțeles că fotografiile nu au ieșit prea clare fără lumină suficientă, dar ceva-ceva sper să puteți vedea. :))

Că tot ziceam eu că sunt pasionată de stilul vintage și mi-aș mobila astfel casa, am realizat și prima mea piesă de mobilier vintage. E doar un scăunel care stătea prin casă, nebăgat în seamă, gri și urâțel, pe care l-am transformat în ceva mai agreabil:

Iar ceea ce urmează a fost la origine o tavă de plastic, de asemenea urâtă, aș zice eu. Am uitat să o fotografiez înainte de ”metamorfoză”. :))

IMG_0442

Tot la capitolul ”recondiționări” intră și farfuria decorativă de mai jos. De data aceasta am făcut o sedință foto ”before & after”. Care vă place mai mult? 🙂

Iubesc lumânările, mai ales cele parfumate, și de curând am început să le reciclez suporturile, în loc să le arunc. Cee ce vedeți mai jos este un fost suport de lumânare care a ajuns … bombonieră. 🙂

Pentru o prietenă care iubește culoarea mov am pregătit un mic cadou:

Iar acum vă prezint prima mea lucrare cu hârtie de orez, care a fost o experiență tare plăcută – se lucreză mult mai ușor cu acest fel de hârtie decât cu șervețelele. Dacă nu v-aș fi spus, cine își dădea seama că vaza e decorată cu hârtie? :))

Și la final, iată un set de cutii vintage, un tocător realizat pentru o prietenă și soțul ei – mi s-a părut că seamănă puțin cu personajele de pe șervețel 🙂 – și suportul de condimente pe care l-am improvizat pentru bucătăria mea:

13 thoughts on “Inspirație de primăvară

 1. forte frumos si foarte cu suflet ceea ce faci!! mi-a facut mare placere sa vad l”ucrurile-lucrate” de tine !! asa vei pastra bucurie si zambet si in viata ta si in a noastra care trecem pe la “vitrina “ta!! multumesc de culoare si frumos…in lumea asta cam gri din romanica !!

  Like

 2. Toate sunt minunate dar, in mod expres mi-au placut : scaunelul, bonboniera, ceasul si vaza !!! 🙂
  Spor la lucru , April ; lucrurile care ies din mainile tale sunt pline de sensibilitate ! 🙂

  Like

 3. Sunt minunate toate!!! Farfuria din dreapta, varianta cu lavandă îmi place mai mult, că tot ai întrebat 😉
  Pfaai, la vaza cu lăcrămioare mi-a rămas sufletul. Hârtieee? N-aş fi ghicit în veci.
  Bravo, sunt tare frumoase!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s