Câștigătorii concursului

Au zburat ca vântul și ca gândul cele două săptămâni de desfășurare a concursului cu premii ”handmade by me”. E timpul să anunț câștigătorii 🙂

Spuneam că primul premiu, la alegere, va merge la persoana al cărei comentariu m-a impresionat cel mai mult. Să știți că toate comentariile, urările, poezioarele etc. mi-au atins sufletul într-un mod foarte plăcut, dar trebuia să fac o alegere… și acum, ori vă supărați ori nu, vă spun că premiul cel mare merge la… Elena Marin Alexe! Felicitări, draga mea! Aștept un mesaj de la tine pe adresa spring.meditations@gmail.com, cu detalii despre ce obiect îți dorești și adresa la care să ți-l trimit.

Și acum, urmează partea a doua a concursului, în care voi trage la sorți câștigătorul pentru ornamentul de Crăciun. Întâi să facem lista participanților:

 1. Ella – At home with mrs T
 2. Crina – Clipe de rai din iadul meu
 3. Petru Racolța
 4. Laura – Blogăreală cotidiană
 5. Prietena japoneză
 6. Potecuța – Poteci de dor

Să vedem ce zice domnul Random 🙂

Rezultat

Deci câștigătorul este domnul Petru Racolța, felicitările mele! Aștept și mesajul cu adresa dumneavoastră la spring.meditations@gmail.com.

Mulțumesc tuturor pentru participare și vă rog frumos să nu vă supărați dacă nu ați câștigat, iar pe mine să nu mă ”blagosloviți” am fost subiectivă la punctul 1 al concursului. Eu zic să mai organizez astfel de concursuri la anul, voi ce spuneți? 🙂

14 thoughts on “Câștigătorii concursului

 1. Felicitări doamnei Elena, felicitări Petru, felicitări ţie pentru gândul bun şi pentru ideea de concurs. Îţi mulţumim pentru ocazia de a participa atât de simplu şi atât de frumos!
  Cine s-ar putea supăra pe tine? Ai ales cu inima şi asta contează mult. Să ştii că şi eu aş fi procedat la fel 😉

  Liked by 1 person

 2. Cu miresme de craciun vin sa felicit pe fericitii castigatori si pe tine pentru insufletirea concursului. Sarbatoarea intruparii pruncului Iisus sa-ti sadeasca in inima darnicia altor momente de suflet si samanta altor frumoase nascociri.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s